Berbatov är inte lat

Många såkallade experter t.ex (Erik Niva) uttalar sig ofta om hur lat Berbatov är men så är inte fallet, våran egen Sir Alex har förklarat ett och annat angående detta.

"Som många talangfulla spelare är Berbatov sparsam med sitt springande. Hans rörelse och förmåga att hitta utrymme är fantastisk, han dyker nästan alltid upp där försvararna inte vill att han ska dyka upp, sa sir alex."

"Det är vad jag alltid tänkte då han spelade mot oss, jag brukade tänka: varför har ingen markerat honom? Han vet alltid vilken situation han befinner sig i och hittar alltid utrymme i boxen, fortsatte han."


Vi har även fått en ny sponsor till klubben och det är samma företag som gjorde matchklockorna till EM i sommras. Klocktillverkaren heter Hublot och har enligt uppgifter lagt in rejält med pengar i klubben. När man tar en titt på deras hemsida så kostar en vanlig klocka mellan 72 000kr - 180 000kr så man förstår att de har pengar. Hublot är det fjärde företaget som anslutit sig till united i år och de andra är Saudi Telecom, Seol Metropolitan Government och Buddweiser som förlängt sitt kontrakt.

Nu ska jag i alla fall sova, vi får hoppas att united vinner i morgon nu och att det blir många mål, helst från en viss bulgar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0