Inför Celtic - Manchester United

United har åkt till Skottland för match mot Celtic på Celtic Park. Förra gången lagen möttes var på Old trafford och då slutade det med 3-0 till united efter två mål av Berbatov och ett av Rooney.

United:

United kommer dit med en hel del spelare borta, Paul Scholes och Owen Hargreaves är långtidsskadade medans Wes Brown, Gary Neville och Edvin Van Der Sar också missar matchen men vad gör det? Vi har ju en viss Rafael Da Silva som kan ersätta. Truppen United har mes sig är följande.

Kuszczak, Foster; Ferdinand, Vidic, Evra, O'Shea, Rafael, Evans; Possebon, Anderson, Fletcher, Nani, Ronaldo, Gibson, Giggs, Carrick, Park; Tevez, Berbatov, Rooney.

Om man ska gissa startelva så tror jag på följande.

Foster
Rafael, Evans, Vidic, Evra
Park, Fletcher, Carrick, Nani
Berbatov, Rooney

Jag tror alltså att man vilar en hel del spelare eftersom det är en tung bortamatch mot Arsenal på lördag som är viktigare än denna. Ferguson har gett antydningar på att han ska testa en del spelare så min elva kan vara helt uppåt väggarna med, vi kanske även får se de unga Possebon och Gibson på planen under matchens gång. Fast å andra sidan har vi säkrat avancemang om vi vinner denna match så det vore ju bra det också. Fletcher säger att man ska ha stort bollinnehav för att tysta publiken på Celtic park så vi får se om det funkar.


Ska Berbatov näta igen?

Kommentarer
Postat av: Bellaboll

Ja visst gör jag det men inte mycket tyvärr. Är så lat, haha. :)

2008-11-05 @ 23:04:51
URL: http://bellaboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0