Vinst mot Hull och lite annat smått och gott

Ja det blev en riktigt jämn match mot Hull i helgen vilket var lite roligt, jag trodde vi hade matchen som i en handske efter första halvlek men icke. I morgon är det dags för match mot Celtic och ex United och Celtic spelaren Henke Larsson säger till MUTV att han håller på grönt i den matchen vilket i och för sig inte är så konstigt.

Sen kanske ni inte har missat att det är väldigt livat mellan vår egen Sir Alex och Calderon från real madrid, Ferguson erkände i veckan att han inte bryr sig det minsa om relationen mellan real madrid och united.

"Vi har spelaren vi vill ha. De har inte spelaren de skulle vilja ha. Allt som sker gällande Calderon har med det faktum att de inte kunde få Cristiano att göra.


"Calderon lovade så mycket att han skulle få Ronaldo. Vissa av hans kommentarer är urlöljliga. Det finns en fullständig arrogans runt det hela.


"Det fanns inte en chans att Ronaldo skulle lämna United, inte en minsta chans,sade Ferguson"

Ferguson fortsatte sen:

"Ja, det är möjligt att dessa kommentarer är de första försöken att värva honom senare på vintern eller i sommar. Men de gör de hela tiden. Vi är redo."

"Vi har tillräckligt med ammunition redo. Jag använder bara ett vapen just nu. Jag ska plocka fram det stora maskingeväret i januari!"

Jag förstår inte att dessa spanska idioter aldrig ger upp Ronaldo, det sägs även att Heinze bara värvades till madrid för att han var bästa kompis med Ronaldo vilket kan stämma. De trodde att det var större chans att få honom sen om de köpte Heinze men där bet dom sig rejält.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0