Inför: Blackburn - Manchester United

Idag är det dags för en av årets svåraste bortamatcher och det är Blackburn som står för motståndet. United har haft mycket svårt för blackburn genom åren, på de 5 senaste bortamötena har blackburn två vinster och två oavgjorde, sist i vann var i november 2006.

Blackburn

Steven Reid och David Dunn är skadade, Benni McCarthy och Vince Grella har precis börjat träna så dessa lär inte heller vara med. Det är samma med Paul Robinson, han lär inte heller riskeras. Jag tror i alla fall att Blackburn ställer upp med denna elva.

Brown
Ooijer, Samba, Nelsen, Warnock
Emerton, Tugay, Andrews, Pedersen
Santa Cruz, Roberts

En väldigt stark sådan på papperet, tror detta blir en riktigt svår match för oss, helst då vi har så många centermittfältare borta.

Manchester United

Vi har Paul Scholes, Carrick och Hargreaves på skadelistan, även Possebon blir väl borta ett tag. Rooney är även han skadad och är väldigt osäker inför denna match. våran startelva är aldrig lätt att gissa men jag tror det blir följande.

Van der Sar
Neville, Ferdinand, Vidic, Evra
Ronaldo, Fletcher, Anderson,Nani
Tevez, Berbatov

Paul Scholes och Darren Fletcher har skrivit på nya kontrakt vilket är glädjande, till 2010 respektive 2012. Må united vinna denna match.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0