Inför: Manchester United - West Bromwich

I morgon är det äntligen dags för Premier League igen och som man har väntat. Med Wayne Rooney i storform så kan detta blir riktigt intressant och vi får även hoppas på att Ronaldo kommer igång lite.

United

United har följande trupp med sig: Van der Sar, Amos, Neville, Brown, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, Ronaldo, O'Shea, Fletcher, Anderson, Giggs, Nani, Tevez, Berbatov, Rooney och Welbeck.

Varken Carrick eller Hargreaves är med alltså som utlovat, men det sägs att de ska börja träna på måndag. Matchen spelas på Old Trafford så detta borde bli en ganska enkel match på papperet men man vet aldrig. Anderson spelade inte alls någonting för Brasilien nu i veckan men han lär väl ändå vara lite trött på grund av resetiden. Samma med Tevez så just därför tror jag på följande elva.

VDS
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
Ronaldo, Giggs, Fletcher, Nani
Rooney, Berbatov

West Bromwich

West Bromwich kommer till Old Trafford med följande trupp: Carson, Kiely, Zuiverloon, Hoefkens, Barnett, Donk, Olsson, Robinson, Cech, Morrison, Greening, Koren, Valero, Brunt, Miller, Bednar, Moore, Slusarski, MacDonald och Pele.

Jag vet inte så mycket om dessa men de har en del kända namn såsom den svenske mittbacken Jonas Olsson, Scott Carson och den föredetta unitedbacken Jonathan Greening. Det känns omöjligt att gissa på en startelva här så därför ger jag fan. Må united vinna i morgon!


En bild ifrån förra gången lagen möttes på Old Trafford då united vann med 3-0 och Ruud gjorde ett av målen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0