Två mål av Rooney igen

England spelade igår en svår bortamatch mot Vitryssland och Rooney fick måla igen. Gerrard inledde målskyttet i första halvlek och gissa vems förtjänst det var att han fick göra mål? Visst det var ett snyggt mål men det var en viss Rooney som tog ner bollen snyggt och lekte lite med den och fick en vitryss upp på läktaren innan han spelade fram den till Gerrard. Rooney gjorde sedan 2-1, 50 minuter in i matchen efter en fin framspelning från Heskey. 74 minuter in i matchen gjorde han sedan 3-1 och man måste verkligen säga att Rooney är bäst i världen för närvarande med sin form. 6 mål på 5 matcher i united och i landslaget. Men inte bara för målformens skull är han bäst utan för att han gör sina medspelare bättre också. Här har ni Målen från Englandsmatchen.

Vidics Serbien vann igår med 3-1 över Österike men det blev inga mål från honom själv. Van der sar och hans Holland fick spöa upp Norge med 1-0. Portugal med Ronaldo och Nani i spetsen fick bara 0-0 hemma mot Albanien, Nani missade även ett friläge. John O'Shea och Darron Gibson spelade i Irlands 1-0 vinst över Cypern men inga mål från någon av dessa två.  Så såg det ungefär ut igår för våra unitedspelare och nu är tack och lov landslagsuppehållet över så nu blir det riktig fotboll igen. West Bromwich på lördag och inför matchen rapport kommer senare.