Vinst för reserverna

Igår kväll mötte våra reserver Bolton och det blev en komfortabel vinst med 3-0. Det var United som hade det mesta av spelet under matchen och målgörarna var Macheda (45), Hewson (53) och Cleverley (65). Startelva var förljande.

Tomasz Kuszczak (GK); Rafael, Richard Eckersley, David Gray, Oliver Gill;Cameron Stewart (Oliver Norwood, 70), Matthew James, Sam Hewson, Tom Cleverley, James Derbyshire (Antonio Bryan, 78); Federico Macheda (Scott Wootton, 78). Subs not used: Gary Woods (GK), Evandro Brandao.

Det är bra att det går bra för våra reserver för det betyder att vi har en bra ungdomsakademi, den här Federico Macheda tycker jag verkar vara en intressant herre. Han kommer från Rom och var en del av Lazio's ungdomsakademi förut och skrev på för united i september 2007. Han är bara 17 år för övrigt så vi får hoppas att hans utveckling fortsätter gå framåt. Om ni vill läsa hela matchrapporten från matchen igår föreslår jag att ni besöker manutd.com. Jag såg inte själv matchen så därför uteblev den.


Rafael spelade igår också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0