Vinst mot Ålborg

Det blev en fin vinst mot Ålborg i champions league med hela 3-0 efter två mål från bland annat Berbatov vilket är bra, nu kanske det lossnar för bulgaren. Rafael gjorde även han en väldigt bra match och Glenn Strömberg var väldigt imponerad av den unge brassen, med lite flyt hade han fått göra mål också men det kommer väl.

Paul Scholes blir borta 6-8 veckor efter att han fått en ligamentsskada i knät efter en närkamp igår. Jag vet inte hur länge hargo blir borta men vi får hoppas att han är tillbaka snart. Wayne Rooney blev även han skadad och Sir alex sa att han blir ett osäkert kort i helgens tuffa bortamatch mot Blackburn. Det kommer att bli tuffa tider framöver känns det som med så få centrala mittfältare, vi har Anderson, Fletcher och O'Shea kvar, vi har även Gibson men han är ju inte särskilt rutinerad men det kan ju hända att han får lite speltid nu framöver. Possebon, Hargreaves, Carrick, Scholes, jag skulle vilja se Liverpool med en sådan skadelista på det centrala mittfältet. Det är som att de skulle ha Gerrard, Alonso, Lucas och Mascherano borta, vad skulle dom spela med då? Det skulle vara en syn för gudarna. :) (Jag ville bara få fram att vi har bredare trupp).

På lördag har vi alltså Blackburn borta så vi får se hur vi ställer upp då, återkommer med mer info om den matchen närmare lördagen.


Bildkälla: Gettyimages.com
Berbatov efter hans andra mål igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0