Inför: Chelsea - Manchester United

Nu är det återigen dags för en stormatch och det är Chelsea som står för motståndet denna gång. Det kommer verkligen inte att bli en lätt match med tanke på Chelseas hemmarekord på 84 matcher utan förlust. Om vi förlorar mot rentboys på söndag så kommer vi att ligga 9 poäng efter dem så det gäller verkligen att vi vinner eller får oavgjort. Enligt Skysports.com så kommer vi att vinna med 2-1 så vi får hoppas att de har rätt.

Manchester United

United hade inte med Scholes i veckan mot Villarreal för han var avstängd och det märktes mycket väl att han saknades på mittfältet, det fanns ingen kreativ kraft som kunde slå öppnande bollar åt våra andra spelare bland annat. Berbatov och Ronaldo är även spelklara så där har vi lite offensiv kraft att sätta in men jag tror ingen av dessa två kommer att starta. Carrick är borta 6 veckor på grund av skada så honom får vi inte se på ett tag. Scolari sa följande om vårat lag.

"I think he will start," said Scolari. "My players are thinking that they will mark him very well but there is Tevez, Rooney, O'Shea, Hargreaves, Nani, Berbatov. They have a beautiful team, a fantastic team, and this is a big game.

Nu lär ni tänka, O'Shea???? Men faktum är att han är en mycket viktig spelare för oss, här är några matcher han varit ytterst viktig i.

1:a Februari  2005 mot Arsenal, vi vann med 4-2 och han gjorde det sista målet med en brilliant chip när det såg ut som att de höll på att kvittera.
27:e november 2005 mot West Ham, vi vann matchen med 2-1
28:e april 2007 mot Everton, vi vann med 4-2 och han påbörjade vändningen.

Sen kan man ju inte glömma det underbara 1-0 målet mot Liverpool i slutminuterna för ett par år sedan men nu får det vara nog med prat om honom. jag vill bara klargöra för er som underskattar honom att han är inte så dålig som han ser ut. Startelvan då? Den brukar vara omöjlig att ta ut men jag ska göra ett försök på den mest troliga startelvan.

VDS
Brown - Ferdinand - Evans - Evra
Park - Hargreaves - Scholes - Nani 
Rooney - Tevez

Sen lär väl Ronaldo och Berbatov få lite speltid med om det behövs. Sen vill jag idiotförklara Kåmark lite också som pratade i telefon i det här införprogrammet på svenskafans fan-tv. Han sa att Carrick och Scholes inte var några världsklass spelare och att United hade ett svagt mittfält??????? Det är väl ändå på mittfältet vi har mest bredd? Carrick är våran viktigaste mittfältare enligt många och även jag tycker det, utan honom är vi oerhört mycket sämre. Samma med Scholes, vi såg hur det såg ut mot Villarreal i onsdags, det hände typ inget från mittfältet då Scholes inte var där och dirigerade. Den enda som försökte nått var Park som sprang som en idiot och jobbade som vanligt. Jaja nog om det, nu tar vi rentboys.

Chelsea

Chelsea har fått tillbaka både Ballack och Drogba vilket inte var allt för oväntat då det är oss de ska möta. Essien är borta i 6 månader så han slipper vi som tur är. Terry fick sitt röda kort helt upphävt av någon konstig anledning så han lär spela. Annars så har Chelsea startat sin säsong ganska stabilt och leder ligan, jag vet inte hur de kommer att ställa upp men något sånt här blir det säkerligen.

Petr Cech
Bosingwa - Terry - Carvalho - Cashley
Ballack - Mikel
Deco - Lampard - Cole
Drogba

Låt bästa laget vinna eller vad man brukar säga, själv tror jag det slutar 2-0 till oss efter mål från Rooney och Scholes.


Believe? Det är verkligen nått vi måste göra nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0