Inför: Manchester United - Villarreal.

United har börjat säsongen knackigt och nu ställs man mot Villarreal i Champions League med Scholes avstängd, Carrick borta i 6 veckor och Berbatov är osäker han med på grund av en knäskada. Men det känns hur som helst roligt att CL är igång igen, det är roligt att titta på vare sig United spelar eller inte. United har ju inte haft det lättaste spelschemat heller denna vecka, en förlust mot Liverpool helgen som var, villarreal nu och Chelsea till helgen. Uniteds trupp ikväll är följande.

Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, O'Shea, Evra, F Da Silva, Ronaldo, Nani, Hargreaves, Anderson, Possebon, Fletcher, Park, Giggs, Tevez, Rooney, Berbatov, Manucho, Welbeck.

Därför tror jag följande startelva tas ut.

Van der sar
Brown, Vidic, Ferdinand, Evra
Nani, Hargreaves, Anderson, Giggs
Tevez, Rooney

Det kan ju hända att J.S Park för starta i stället för någon av yttrarna, eller fletcher. Man vet aldrig med SAF och det är just det som gör oss så oberäkneliga för andra lag vi möter. Vi ska heller inte glömma att Ronaldo är tillbaks till denna match men han lär nog bara få göra något inhopp, det är Chelsea till helgen med.

Villarreal kommer till Manchester med ett kryss och en vinst i La Liga, senast slog man Deportivo La Coruña med 1-0. Truppen de har med sig är följande.

Målvakter: Diego Lopez, Viera.
Försvarare: Javi Venta, Gonzalo, Godin, Cygan, Ángel, Capdevila, Fuentes.
Mittfältare: Marcos Senna, Edmilson, Eguren, Pires, Santi Cazorla, Mati Fernández, Ibagaza, Bruno, Cani.
Forwards: Guille Franco, Llorente.

Men Villarreal har två viktiga spelare borta, anfallarna Nihat Kahveci och föredetta Unitedspelaren Giuseppe Rossi är skadade. Dessa två gjorde ifjol 29 ligamål tillsammans så det är med andra ord två tunga avbräck. Jag har inte så stor koll på deras spelare men Villarreal redaktionen på svenskafans tror på följande startelva.

Diego Lopez
Capdevila - Godin - Gonzalo - Javi Venta
Eguren - Senna
Pires - Ibagaza - Cazorla
Franco

Matchen går på tv6 med start 20:45, kvällens domare är Wolfgang Stark från Tyskland.


En bild från förra gången lagen möttes på old trafford, den matchen slutade 0-0.

Kommentarer
Postat av: Fabio

Tror personligen att det finns ett klart värde i spel på Villareal med 7 gånger pengarna, men framförallt så tror jag att värdet finns i X2 som känns ytterst sannolikt. Villareal har en förmåga att chocka i de stora matcherna!

2008-09-17 @ 17:37:34
URL: http://braxingen.blogg.se/
Postat av: Aveiroh

Lite smått frustrerad. berba sägs ju vara borta 3 veckor. Men vi kan bättre.

2008-09-17 @ 22:44:39
URL: http://aveirohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0